Copyright MoveToo triatlon team 2018

LID WORDEN

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met triatlon, of heb je zin om in een gezellig team (met leden van allerlei niveaus) te trainen voor triatlonwedstrijden, meld je dan aan als lid van onze vereniging. De trainingen vinden plaats in de omgeving Breda/Oosterhout.

Het verenigingsjaar van het MoveToo Triatlon Team loopt (dit jaar) van 1 oktober 2018 tot 1 oktober 2019, maar je kan uiteraard ook gedurende het lopende verenigingsjaar nog lid worden.

I.v.m. het verplichte lidmaatschap bij de Nederlandse Triathlon Bond (NTB), kan je kiezen uit de volgende opties:

  • Een basislicentie van de NTB, waarbij je de contributie van onze vereniging van € 140,= per jaar (inclusief de licentiekosten van de NTB) in 1 keer betaalt en daarmee een korting van € 16,= ontvangt. Deze korting ontvang je enkel wanneer je lidmaatschap ingaat op 1 oktober 2018.
  • Een basislicentie van de NTB, waarbij je de contributie van onze vereniging (inclusief de licentiekosten van de NTB) in maandelijkse termijnen van € 13,= betaalt.

  • Een atletenlicentie van de NTB, waarbij je de contributie van onze vereniging van € 170,= per jaar (inclusief de licentiekosten van de NTB) in 1 keer betaalt en daarmee een korting van € 10,= ontvangt. Deze korting ontvang je enkel wanneer je lidmaatschap ingaat op 1 oktober 2018.

  • Een atletenlicentie van de NTB, waarbij je de contributie van onze vereniging (inclusief de licentiekosten van de NTB) in maandelijkse termijnen van € 15,= betaalt. 

Toelichting op de licenties bij de NTB:

– Basislicentie: Deze lidmaatschapsvorm is bedoeld voor verenigingsleden die weinig of geen wedstrijden doen.  Basisleden ontvangen 6 keer per jaar het bondsmagazine ‘Transition’ en worden opgenomen in de diverse NTB-rankings als zij bij aanmelding voor de evenementen hun licentienummer opgeven. Zij komen echter niet in aanmerking voor geld- en ereprijzen op NK’s en bij deelname aan een NTB-evenement betalen zij een toeslag op het inschrijfgeld in de vorm van een zogenaamde daglicentie.

– Atletenlicentie: De meest uitgebreide lidmaatschapsvorm die de NTB kent. Bezitters van een atletenlicentie betalen bij geen enkel evenement dat op de NTB-kalender staat een toeslag op het inschrijfgeld, ontvangen 6 keer per jaar het bondsmagazine ‘Transition’, komen in aanmerking voor NK-medailles, mogen (mits zij lid zijn van een vereniging en hun vereniging dat wil) meedoen aan teamcompetitiewedstrijden en worden opgenomen in de diverse NTB-rankings als zij bij aanmelding voor de evenementen hun licentienummer opgeven.

Indien je je wil inschrijven als lid van het MoveToo Triatlon Team, graag het onderstaande formulier invullen. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met je op. 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now