Lidmaatschap

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met triatlon, of heb je zin om in een gezellig team (met leden van allerlei niveaus) te trainen voor triatlonwedstrijden, meld je dan aan als lid van onze vereniging. De trainingen vinden plaats in de omgeving Breda/Oosterhout.

Het verenigingsjaar van het MoveToo Triatlon Team loopt van 1 oktober t/m 30 september het jaar erop, maar je kan uiteraard ook gedurende het lopende verenigingsjaar nog lid worden.

Wanneer je lid wordt van onze vereniging, krijg je ook een basislicentie bij de Nederlandse Triathlon Bond (NTB), Voor wat betreft de betaling van de contributie (incl. de kosten van de basislicentie bij de NTB) ad € 156,= per jaar kan je kiezen uit de volgende opties:

 • Je betaalt eenmalig € 140,= en ontvangt daarmee een korting van € 16,=. Deze korting ontvang je enkel wanneer je lidmaatschap ingaat aan het begin van het verenigingsjaar op 1 oktober.
 • Je betaalt in maandelijkse termijnen van € 13,=.

Je kan ook kiezen voor een atletenlicentie (in aanvulling op een basislicentie) bij de NTB. Deze licentie kan je online via ‘Mijn NTB’ zelf aanvragen wanneer je jouw NTB-nummer hebt ontvangen. De extra kosten van een atletenlicentie reken je dan zelf af.

Toelichting op de licenties bij de NTB:

 • Basislicentie
  Deze lidmaatschapsvorm is bedoeld voor verenigingsleden die weinig of geen wedstrijden doen. Basisleden ontvangen 6 keer per jaar het bondsmagazine ‘Transition’ en worden opgenomen in de diverse NTB-rankings als zij bij aanmelding voor de evenementen hun licentienummer opgeven. Zij komen echter niet in aanmerking voor geld- en ereprijzen op NK’s en bij deelname aan een NTB-evenement betalen zij een toeslag op het inschrijfgeld in de vorm van een zogenaamde daglicentie.
 • Atletenlicentie
  De meest uitgebreide lidmaatschapsvorm die de NTB kent. Bezitters van een atletenlicentie betalen bij geen enkel evenement dat op de NTB-kalender staat een toeslag op het inschrijfgeld, ontvangen 6 keer per jaar het bondsmagazine ‘Transition’, komen in aanmerking voor NK-medailles, mogen (mits zij lid zijn van een vereniging en hun vereniging dat wil) meedoen aan teamcompetitiewedstrijden en worden opgenomen in de diverse NTB-rankings als zij bij aanmelding voor de evenementen hun licentienummer opgeven.

Indien je je wil inschrijven als lid van het MoveToo Triatlon Team, graag het onderstaande formulier invullen. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met je op.

Inschrijfformulier

Ik verklaar hierbij dat ik mij als lid verbind aan de vereniging MoveToo Triatlon Team. Door het inschrijfformulier te ondertekenen aanvaard ik alle aan het lidmaatschap van de vereniging verbonden rechten en plichten die zijn vastgelegd in de statuten en het huishoudelijk reglement en geef ik toestemming voor:

 • Het gebruik van mijn gegevens voor de registratie bij de vereniging, de NTB en de communicatie binnen de vereniging
 • Het gebruik van foto’s op de website.
 • Het toevoegen van mijn telefoonnummer in de verenigingsapp