Zwem, fiets en looptrainingen

Trainingen

Zwemtraining

De zwemtraining wordt in het winterseizoen, van oktober tot en met april, gegeven op zondagochtend van 9.00 uur tot 10.00 uur in zwembad De Warande in Oosterhout. De trainingen worden verzorgd door Tanja Donkers en haar team van Keep in Change.

Na afloop van het winterseizoen zal er, zodra de watertemperatuur het toelaat, gezwommen worden in de Galderse Meren. We verzamelen op parkeerplaats P1 om 09.00 uur.  

Fietstraining

Vanaf begin mei tot eind september rijden we wekelijks op donderdagavond een trainingsrondje op de fiets. We starten op de parkeerplaats van restaurant Van Ouds in Bavel, en rijden een rondje van 50 tot 75 kilometer richting Alphen en Chaam.

Looptraining

In de winterperiode, van oktober tot eind april, zal er op zondag na afloop van de zwemtraining een looptraining worden gehouden. De looptraining start om ongeveer 10.15 uur. We verzamelen bij de receptie van zwembad De Warande (Wilhelminakanaal Zuid 66 in Oosterhout).

Op twee zondagen aan het begin van het winterseizoen zal een coopertest worden afgenomen, waarna iedereen wordt ingedeeld in een loopgroep passend bij zijn of haar niveau, om zo een optimale training te kunnen krijgen.

Vanaf begin mei tot eind september doen we de looptraining nabij de Galderse Meren, na afloop van het zwemmen in open water. We verzamelen dan op de parkeerplaats P1 bij de Galderse Meren.